Skip to main content
GØR HVERDAGEN GLAD MED EKSKLUSIV MAD ...   | TLF: 4498 5600 |MAIL: INFO@LHFINEFOOD.COM

Makrelfilet i krydret olivenolie

Grøndals fiskekonserves – Kærlighed til den gode dåsefisk.

Grøndals produkter er baseret på godt håndværk. Helt fra havet, hvor fiskene fanges bæredygtigt med stangfiskeri, der forhindrer skadelig bifangst, til fremstillingen, der handler om klassiske håndværkstraditioner og erfaringer. Fiskene svømmer selvfølgeligt også i lokalt produceret olivenolie i de BPA-fri dåser.


KRYDRET MAKRELFILET PÅ DÅSE I DEN FINESTE OLIVENOLIE

Makrelfilet i krydret olivenolie fra Pinhais og Grøndals, er en makrelfilet, som du aldrig før har fået den. Bæredygtige fileter af makrel fra Portugal fyldt med protein og sunde fedtsyrer. Pakket i BPA-fri dåser.

Aldrig før har makrel på dåse været så ren og velsmagende. Den krydrede og fyldige smag giver en smagsoplevelse som må prøves. Brug den som grundlag for en nytænkning af makrelsalaten, lad den spille med musklerne på en skive surdejsbrød, eller servér den i en pastaret eller med frisk grønt. Makrellen er desuden en superfood, der både giver vitaminer, sunde omega-3 fedtsyrer og masser af ren, lækker protein. De saftige fileter af god makrel er en nem måde at spise sundere på, hvad enten du er hjemme, på arbejde eller på farten.

Vi er vant til makrelfilet i tomat, men i Sydeuropa er der en stolt tradition for makrelfilet i olie, hvor den fyldige smag fra olien perfekt komplementerer den gode smag af makrel. De skarpe krydderier passer perfekt til fisken og olien, og skaber en makrelfilet på dåse der smager helt guddommeligt.

Makrelfilet på dåse er velkendt i Danmark, men Conservas Pinhais hæver niveauet ved at bruge de bedste råvarer og tilpasse smagen af den krydrede olie til fileterne af makrel. Det giver en kraftfuld makrelfilet, der sagtens kan tåle godt med mayo, krydder og æg. De lækre fileter gør sig også strålende i salater, hvor den fyldige smag giver et stærkt modspil, og den delikate struktur i makrellen giver elegant balance i retten.

Vi anbefaler denne makrelfilet til dem der vil have lidt ekstra bid i deres konserves, for Pinhais har lagt smagen med chili, nelliker, gulerod og agurk, hvilket giver en delikat og skarp smag til den lækre makrel. Prøv den, og bliv hooked.

Nettovægt: 125g
Antal pr. kolli: 24 stk.

Varenummer: 107-10731

Kontakt os for yderligere information.