Skip to main content
GØR HVERDAGEN GLAD MED EKSKLUSIV MAD ...   | TLF: 4498 5600 |MAIL: INFO@LHFINEFOOD.COM

Historien bag Lh Fine Food – med passion for det franske køkken

Lh Fine Food, oprindeligt TyfiDan Aps, blev grundlagt af Steen Nielsen i 2008, der efter mange års ferierejser i Frankrig så et marked for de lækre franske produkter i Danmark. Steen fik etableret en kontakt til en kreds af producenter, som virksomheden har handlet fast med siden firmaets start.

Den 1. januar 2016 overtog Lene Hegermark TyfiDan Aps, som videreførte virksomheden under navnet TyfiDan Food. For Lene har det franske køkken en helt særlig plads i hjertet, hvorfor at det var naturligt at overtage virksomheden fra Steen Nielsen.

I februar 2016 flyttede TyfiDan Food lokaler til et nyt og større lokale lige rundt om hjørnet (se Galleri) og i 2017 udvides salgsteamet fra en til fire sælgere. Virksomheden blev ligeledes landsdækkende.

I marts 2016 præsenteredes den første nyhed, da TyfiDan Food startede med at forhandle økologiske grøntsagssupper fra Frankrig. Ligeledes en nyhed da TyfiDan i juni 2017 forhandlede Just Add krydderurtepasta og to måneder senere økologisk flydende fond fra Tasty Food.

Siden august 2017 er det gået stærkt hvor både Tasty Food, Rougé, Nicolas Alziari m.fl er en del af samarbejdsaftalen.

Den 15. november 2019 har TyfiDan Food skiftet navn til LH Fine Food med nye lokaler og et stadigt spændende sortiment.
Virksomhedsejer Lene Hegermark tæller lageret op