Skip to main content
GØR HVERDAGEN GLAD MED EKSKLUSIV MAD ...   | TLF: 4498 5600 |MAIL: INFO@LHFINEFOOD.COM

Du Kamchatka krabbekød- og ben, 3 varianter

Rossini Caviar – kvalitetsråvarer til kokke og delikatesseforretninger

Rossini Caviar blev grundlagt i 1999 af den nuværende administrerende direktør, Jacob Marsing-Rossini.

Rossini Caviars sortiment består af eksklusive produkter, som både opfylder verdens kokke og delikatesseforretningers behov for kvalitetsråvarer.


Du Kamchatka krabbekød – velsmagende krabbekød fra kæmpekrabben Kamchatka

Kamchatkakrabben (Paralithodes camtshatica) hører til gruppen af kæmpekrabber, som lever på store dybder med en klippebund der er særdeles uregelmæssig. Grundet dybden og klippebunden er krabberne svære at fange, men russiske og japanske fiskere har udviklet en særlig teknik, der gør det muligt at drive et rationelt storfiskeri efter de meget store og langbenede krabber.

Vi skal som forbrugere være glade for, at det er muligt at fange de lækre krabber, da det er en stor delikatesse, og en gastronomisk oplevelse af de store, at få lov til at spise det lækre krabbekød direkte fra krabben.

Med vores kæmpekrabber- og ben i dåse og glas kan du undgå fedtede fingre, og hvor du kan vide dig sikker på, at smagen er den samme – ja helt og aldeles fremragende.

Grundet smagen er Kamchatka-krabbekød yderst eksklusivt, og noget der serveres ved helt særlige lejligheder.

Serveringsforslag: Du kan spise det lækre krabbekød på et stykke lækkert brød, i en lækker salat, eller hvad du nu kunne forestille dig at anvende krabbekødet til.

Klik på vores tre varianter af krabbekød- og ben for mere information: